Kongsberg Agenda: Teknologi. Industri. Næringsliv. Kompetanse | Kongsberg Summit
Kongsberg Summit
Close

Kongsberg Agenda: Teknologi. Industri. Næringsliv. Kompetanse

Nytt av året for Kongsberg Summit, er at vi er blitt en del av næringslivets nye arrangement Kongsberg Agenda – Norges viktigste møteplass for alle med hjerte for teknologi, industri, næringsliv og kompetanse. En nasjonal arena som skal inspirere, skape endring og inspirere til samarbeid. I dette landskapet har Kongsberg Summit en naturlig plass, som underbygger konferansens målsetning.

Ambisjonen for Kongsberg Agenda er å bli Norges viktigste arena for å løfte frem diskusjoner, samtaler og kunnskapsdeling knyttet til disse områdene. Arrangementet skal være premissgivende for nasjonale beslutningstakere, samt styrke engasjementet, entusiasmen og innsikten til deltakere og besøkende.

– Kongsberg Agenda er for alle som vil diskutere, påvirke, lære og bidra til å løse globale utfordringer med teknologi, verdiskaping og bærekraftige løsninger. Vi skal fylle byrommet og serveringsstedene med en rekke seminarer, debatter, stands og aktiviteter myntet på alle aldersgrupper, og krydret med kulturopplevelser.

Les mer om Kongsberg Agenda HER